Τι σημαίνει το CNC?τι είναι η κατεργασία CNC

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-09-07 09:39:22  Hits: 15

Είναι η συντομογραφία του αριθμητικού ελέγχου, επίσης γνωστό ως γκονγκ υπολογιστών, το οποίο είναι μια αυτόματη εργαλειομηχανή που ελέγχεται από ένα πρόγραμμα. Το σύστημα ελέγχου μπορεί λογικά να επεξεργαστεί το πρόγραμμα που καθορίζεται από τον κώδικα ελέγχου ή άλλες συμβολικές οδηγίες, και να το αποκωδικοποιήσει μέσω του υπολογιστή, έτσι ώστε η εργαλειομηχανή μπορεί να εκτελέσει την καθορισμένη ενέργεια, και το τραχύ υλικό μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία σε ημι-τελειωμένα τελειωμένα μέρη με κοπή εργαλείων. Η κατεργασία είναι ένας νέος τύπος τεχνολογίας κατεργασίας. Η κύρια δουλειά είναι να συντάξει προγράμματα κατεργασίας, δηλαδή να μετατρέψει την αρχική χειρωνακτική εργασία σε προγραμματισμό υπολογιστών.

Η σύνθεση του συστήματος CNC:

 Το σύστημα CNC αποτελείται από Συσκευή αριθμητικού ελέγχου ,  σερβοσύστημα και πρόγραμμα συστήματος."Συσκευή (ειδικός υπολογιστής): εξαρτήματα υλικού και λογισμικού."Σέρβο σύστημα: Αποτελείται από τη συσκευή ανίχνευσης, τη συσκευή κίνησης και τη σερβο μηχανή."Η κατεργασία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:"Ο αριθμός εργαλείων μειώνεται σημαντικά και η σύνθετη σχεδίαση δεν απαιτείται για την επεξεργασία μερών με σύνθετα σχήματα. Εάν θέλετε να αλλάξετε το σχήμα και το μέγεθος του μέρους, πρέπει μόνο να τροποποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας μερών, το οποίο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη και την τροποποίηση νέων προϊόντων.

Η ποιότητα επεξεργασίας είναι σταθερή, η ακρίβεια επεξεργασίας είναι υψηλή, και η επαναληπτικότητα είναι υψηλή, η οποία είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις επεξεργασίας των αεροσκαφών.

Η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή στην περίπτωση πολλαπλών

微信图片_20220818152443.jpg

ποικιλία και μικρή παραγωγή παρτίδων, η οποία μπορεί να μειώσει το χρόνο για την προετοιμασία παραγωγής, τη ρύθμιση εργαλειομηχανών και την επιθεώρηση διαδικασίας, και ο τέμνοντος χρόνος μειώνεται λόγω της χρήσης της καλύτερης τέμνουσας ποσότητας.

 Μπορεί να επεξεργαστεί σύνθετα προφίλ που είναι δύσκολο να επεξεργαστεί με τις συμβατικές μεθόδους, και ακόμη και να επεξεργαστεί μερικά μη παρατηρήσιμα μέρη επεξεργασίας. Τα κοινά χρησιμοποιούμενα συστήματα για τα κέντρα κατεργασίας περιλαμβάνουν: Ιαπωνία 39; Mitsubishi system, Ιαπωνία 39; FAUNC, Γερμανία 39; s Siemens system, Ταϊβάν

39; το σύστημα νέας γενιάς με την Ιαπωνία

39; Σύστημα ζωοτροφών Yaskawa-②

 ② ② ② ②&#②&#②&#②&#②&#②


Προηγούμενος: Τα κύρια πλεονεκτ...

Επόμενο: Είναι CNC A CNC τόρνο ...