Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι άλεσης σε ένα μηχανοστάσιο;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-08-20 15:45:43  Hits: 20

Η αριθμητική κατεργασία υπολογιστών (είναι μια σημαντική διαδικασία για τη διαμόρφωση μεταλλικών μερών από διαφορετικά, πλαστικά και σύνθετα υλικά. Η κατεργασία εξασφαλίζει υψηλό βαθμό επαναληψιμότητας και ακρίβειας, καθιστώντας το ιδανικό για ποικίλες εφαρμογές κατασκευής. Η κατεργασία είναι ένας περιεκτικός όρος για διάφορες διαδικασίες κατεργασίας όπως η περιστροφή, η άλεση και η διάτρηση. Εσείς, η άλεση είναι μια σημαντική διαδικασία κατεργασίας για την παραγωγή βιομηχανικών και τέτοιων εμπορικών εξαρτημάτων. Χάβινg Είπε πολλά, μπορεί να σχετίζεται με-τι χρησιμοποιείται για τη διαδικασία κατεργασίας; Ποιοι τύποι άλεσης εκτελούνται στο κατάστημα;


Επισκόπηση διαδικασίας άλεσης εργαλειομηχανών

Η άλεση εξασφαλίζει φινίρισμα και απόδοση, καθιστώντας την ιδανική διαδικασία κατεργασίας για τις περισσότερες κατεργασίες. Σε αυτή τη διαδικασία, η κοπή σημείων κόβει και βοηθά στη χρήση πολλαπλών περιστροφικών εργαλείων και βοηθά στη χρήση πολλαπλών εργαλειομηχανών για την παραγωγή εργαλείων κατεργασίας στο επιθυμητό σχήμα. Στις μηχανές άλεσης, ο ίδιος προσανατολισμός παρέχεται συνήθως με ένα περιστροφικό εργαλείο. Μηχανή και ρηχός και επίπεδος τύπος κατάλληλος για το κατώτατο χρέος.


Η άλεση χωρίζεται περαιτέρω σε διαφορετικούς τύπους με βάση τα διαφορετικά σχήματα που διαμορφώνετε.Η επόμενη ενότητα θα περιγράψει μερικούς κοινούς τύπους διαδικασιών άλεσης και τα αποτελέσματα που εκτελούνται από τα συνεργεία μηχανών.


Το εργαστήριο κατεργασίας εκτελεί διαφορετικούς τύπους διαδικασιών άλεσης εργαλειομηχανών

Παρακάτω είναι μερικοί συνηθισμένοι τύποι εργασιών άλεσης που εκτελούνται από καταστήματα μηχανών.


άλεση προσώπου:

Μηχανές άλεσης προσώπου επίπεδες και επίπεδες επιφάνειες. Αυτός ο τύπος άλεσης είναι επίσης γνωστός ως άλεση πλάκας. Σύμφωνα με την κίνηση μεταξύ της εργασίας και του υλικού, η επίπεδη άλεση μπορεί να διαιρεθεί σε κάτω άλεση και κάτω άλεση.


άλεση προσώπου:

Στην επιφανειακή άλεση, χρησιμοποιείται για διαφανή και γενική άλεση υλικών επιφανειών. Μια γυαλίστρα για επιφανειακή λείανση, ότανe Το υλικό αφαιρείται από τις επιφάνειες εργαλείων με μια ευρεία ποικιλία εργαλείων. Για την κοπή πρώτων υλών.


Trans Nano:

Τα εγκάρσια ένθετα εκμεταλλεύονται την πλευρική άλεση και τις δυνατότητες κατεργασίας τους. Η ρύθμιση της άκρης κοπής τοποθετείται σε δύο διαφορετικούς τύπους προς άλεση.


Μόλις άλεσε:

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδικασία έχουν διαφορετικές διαμέτρους και η ταχύτητα κοπής υπολογίζεται στο εργαλείο από τη μεγαλύτερη διάμετρο εργαλείου.


Μορφοάλεση:

Στην άλεση, τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μερών με ακανόνιστα σχήματα. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό μπορούν να έχουν στρογγυλεμένες, κυρτές και κοίλες γωνίες.


Κοπή άκρου:

Μπορεί να εκτελέσει πλευρική, ευρεία και στενή κατεργασία και καναλιών στην ικανότητα. Μπορεί να είναι κάθετη, οριζόντια ή σε γωνία προς το τραπέζι.


Γωνιακή άλεση:

Σε αυτόν τον τύπο των κοπτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει στην επιφάνεια με μια συγκεκριμένη γωνία. Έχει μονόπλευρες ή διπλές γωνίες. Χρησιμοποιείται για την άλεση επίπεδων αυλακιών επίσης όχι κάθετα στη θέση όπουe η διαφάνεια διαμορφώνεται.


T-άλεση αυλακώσεων:

Σε αυτόν τον τύπο της περίπτωσης, μια άλεση άκρη χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο κομμένο κυκλικό κανάλι στην άκρη κοπής. Σε λειτουργία, το T-Ο κόφτης άλεσης αυλακώσεων τροφοδοτείται μέσω του δίσκου άλεσης στο μέσο-μέγεθος αυλάκωσης, και στη συνέχεια άλεσε έξω από την επόμενη άκρη ή άκρη.


Κάθε μία από τις διαδικασίες που αναφέρονται παραπάνω έχει μια τυπική εφαρμογή διαδικασίας άλεσης εάν την χρησιμοποιείτε εκτενώς για το συνεργείο σας μάθετε περισσότερα γι' αυτό. Το κατάστημα κοπής μηχανών σας στην Ίλια και την Πολιτεία Έρι, Οχάιο παρέχει υπηρεσίες κατεργασίας ακριβείας στην Ίλια και την Πολιτεία, και χρησιμοποιεί διαφορετική κατεργασία.


Προηγούμενος: Πώς να ξέρετε πώς ...

Επόμενο: Τι είναι η άλεση κ...