Χρειάζεται η ιατρική βιομηχανία κατεργασία CNC;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-08-20 15:41:15  Hits: 26

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται στην ιατρική βιομηχανία για το ιδιαίτερα ακριβές σχέδιο των ιατρικών συσκευών. Η συσκευή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών και τη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής. Ο εξοπλισμός έχει χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα τεχνικά εξαρτήματα που μπορούν να επεξεργαστούν στη μηχανή χρησιμοποιώντας διαφορετικές ανάγκες για την κατασκευή για την ιατρική βιομηχανία. Τα CNC κατασκευάζονται για την ιατρική βιομηχανία. Ποια σημαντική τεχνολογία επεξεργασίας εξοπλισμού έχει γίνει δημοφιλής στην ιατρική βιομηχανία; Η βιομηχανία' Το πιο δημοφιλές άρθρο παρουσιάζει 6 λόγους για αυτό στην αυτοματοποιημένη μηχανική κατεργασία.


6 πλεονεκτήματα της κατεργασίας στην ιατρική βιομηχανία

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα της γνώσης των προϊόντων κατεργασίας στην ιατρική βιομηχανία:


Αυτοματοποιημένη ροή επεξεργασίας:

Οι μηχανές μειώνουν αυτές τις διαδικασίες, διαδικασίες και πολλές άλλες χρήσεις.


Χωρίς όριο βάρους:

Το CNC προγραμματίζεται χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή-καθοδηγούμενο πρόγραμμα που παράγει ένα πρόγραμμα εργασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία μηχανών. Προβλήματα CAD με παγκόσμια κατασκευαστικά προγράμματα. Με την ευρεία χρήση επιφανειακών ιατρικών συσκευών και εξαρτημάτων, ή πολλαπλών-Κατασκευή συστατικού σε σύντομο και υψηλό-λειτουργικά ή ειδικά μέρη όγκου όπως μηχανικά προϊόντα, προσθετικά, και ιατρικές συσκευές.


Γρήγορη και ευέλικτη παραγωγή:

Η κατεργασία καθιστά την κατεργασία σύνθετων μερών ευκολότερη. Σήμερα, 4-άξονα και 5-Η κατεργασία άξονα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αυτή είναι μια προηγμένη μέθοδος που είναι εύκολα προσαρμόσιμη σε οποιοδήποτε απαιτούμενο γεωμετρικό σχέδιο στη βιομηχανία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Πρόσθετες ρυθμίσεις για την κατεργασία CNC:

Με αυτόν τον τρόπο, ψάχνετε για πλαστική χύτευση με έγχυση, οπότε η κατασκευή φορμών παίρνει λίγο χρόνο επειδή τα καλούπια απαιτούν διαφορετικές παραμέτρους για βελτιστοποίηση. Αν αυξήσετε το κόστος παραγωγής. Ο κύκλος περιστροφής καθιστά τα καλύτερα μέρη για την ειδική κατεργασία, έτσι ρυθμισμένος.


Στενή ανοχή:

Αυτό το εξάρτημα ιατρικού εξοπλισμού απαιτεί εργαλειομηχανές ακριβείας, τα οποία μπορούν εύκολα να επιτευχθούν από εργαλειομηχανές.


Κατάλληλος για διάφορα υλικά:

Οι μηχανές του καθαρίζουν χωρίς να συμβιβάζουν την ακρίβεια της κατεργασίας αργιλίου, και αυτά τα υλικά έχουν ακριβές φινίρισμα.


Η τεχνολογία κατασκευής είναι η λογική για τα καταστήματα κατεργασίας στο Μπίβερτον, Όρεγκον. Πρώτον, εξυπηρετήστε τους πελάτες στην ιατρική βιομηχανία. Η εταιρεία παρέχει άλεση εργαλειομηχανών στην ιατρική βιομηχανία και επεξεργάζεται τακτικά φουσκωτά θωρακικά πιάτα, κλουβιά, οστά και άλλα συστατικά.


Προηγούμενος: Κέντρο κατεργασία...

Επόμενο: Πώς να ξέρετε πώς ...